Veien til Golf

INNFORMASJON FRA GOLFFORBUNDET OM VEIEN TIL GOLF LIGGER HER.

Fra 2010 ble "Grønt kort" erstattet med et opplegg som heter "Veien til Golf". Kristiansund og Omegen golfklubb er godt i gang med dette nye opplegget.

Norges Golfforbund vedtok 28. oktober 2009 å innføre nye retningslinjer som skal gjelde for nybegynnere fra og med januar 2010. Målet er å gi nye spillere en mest mulig praktisk og positiv tilnærming til golfen.

Planlagte kurs i 2017   -   PÅMELDINGSSKJEMA LIGGER HER

Følgende kurs er planlagt. For påmelding eller mer informasjon kontakt golfklubben på kristiansund.golf@gmail.com eller registrer deg ved klubbhuset i Seivika.

Dato Mer informasjon

VTG Kurs

20-21 mai

Mer om "VEIEN TIL GOLF "

VTG-kurs på minimum 12 klokketimer hvorav minimum ¾ som praksis på et utendørs golfanlegg.

Oppmøte er på Golfbanen, Lørdag og Søndag fra kl 10-16.

Treningskortet er pensum, og alle punkter på treningskortet skal gjennomføres i praksis.

Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Dersom en spiller ønsker å gjennomføre en prøve, er det selvfølgelig lov.

Etter avsluttet og godkjent VTG-kurs, dvs. at alle punktene på treningskortet er gjennomført i praksis, tildeles spilleren klubbhandicap 54.

ALLE deltagere vil få tilbud om oppfølging etter avsluttet VTG-kurs. Klubben har også eget prøvemedlemskap rettet mot VTG-deltakere.

Surnadal sparebank
Norengros
dnb
Engdahl Assuranse
Neas
Vestbase
Grand hotell

Informasjon

GRASROTANDELEN: Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 880540602 til 2020 og du gir din grasrotandel til Kristiansund og Omegn Golfklubb. Tjenesten er helt GRATIS!!

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ønsker du å melde deg av, klikk her.
Din påmelding er sendt!