Lokale regler

Lokaleregler

Lokale regler for Kristiansund Golfpark.

Reglene er rettet 4. mai  2013, i.h.t. nytt banekart.

1. Ute (Out of bounds). Regel 27.1.

Banens grenser er markert med hvite staker eller hvitmerket steingjerde.
Hvite merker er faste og kan ikke flyttes. De er ikke hindringer.
Regel 28 om uspillbarball vil gjelde.

På hull 1 : På venstre side langs veikant og på høyre side.
På hull 7 : På høyre side til bunker.

2. Steiner i bunkere er flyttbare hindringer etter regel 24-1.

3. Hvis en ball treffer luftledninger, tilhørende stolpe eller objekter som er festet til
stolpene, skal slaget annulleres og spilleren skal uten straff spille en ball ikke
nærmere hullet så nær som mulig der den opprinnelige ballen ble spilt. Regel 20-5.

4. Veier, stier, grusbelagte områder, røtter og steiner på fairway, samt menneskeskapte objekter som utslagsmatter, broer, dreneringsanlegg og rivestativ gir fri drop etter regel 24-2.

5. Området for fridropp ved plugget ball er utvidet til å omfatte hele spillefeltet.

6. For all spill på denne banen tillates det bruk av utstyr som kun måler avstand.
Bruk av utstyr som i tillegg er konstruert for å måle andre forhold som f.eks
temperatur, vind eller høydeforskjell tillates ikke brukt og vil føre til diskvalifikasjon
for brudd på Regel 14-3, uavhengig av om disse funksjonene brukes eller ei.

7. Lokale forhold:

8.  RØDT HINDER PÅ VENSTRE SIDE PÅ HULL 5 BEGRENSES MOT SYD AV VEIEN NEDENFOR.  VEIEN ER DEL AV HINDERET.

Spillere som skal slå ut på hull 3 må vente til spillere på hull 9 har slått ut.
På hull 3 skal man ikke spille inn på green før flighten foran er ferdig på gul tee.

Brudd på lokale regler : I matchspill tap av hull, i slagspill 2 straffeslag.

Surnadal sparebank
Norengros
dnb
Engdahl Assuranse
Neas
Vestbase
Grand hotell

Informasjon

GRASROTANDELEN: Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 880540602 til 2020 og du gir din grasrotandel til Kristiansund og Omegn Golfklubb. Tjenesten er helt GRATIS!!

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ønsker du å melde deg av, klikk her.
Din påmelding er sendt!