SURNADAL SPAREBANK OPEN

2 dagers turnering i samarbeide mellom Surnadal Sparebank, Surnadal Golfklubb og Kristiansund og Omegn Golfklubb. Turneringen spilles lørdag 8. september kl. 11.00 på Surnadal Golfpark og søndag 9. september kl. 11 på Kristiansund Golfpark…… Surnadal Sparebank er hovedsponsor for både Surnadal Golfklubb og Kristiansund og Omegn Golfklubb og ønsker å motivere til økt samarbeide mellom klubbene samt økt rekruttering til golfen i vår region……. Det blir premiering begge dager i alle klasser samt premiering for samenlagt for beste spiller brutto damer og herrer.

Surnadal sparebank
Norengros
dnb
Engdahl Assuranse
Neas
Vestbase
Grand hotell

Informasjon

GRASROTANDELEN: Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 880540602 til 2020 og du gir din grasrotandel til Kristiansund og Omegn Golfklubb. Tjenesten er helt GRATIS!!

Siste aktueltsaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ønsker du å melde deg av, klikk her.
Din påmelding er sendt!