Surnadal Sparebank Open

Surnadal Sparebank er hovedsponsor for både Surnadal Golfklubb og Kristiansund og omegn Golfklubb og ønsker å motivere til økt samarbeide mellom klubbene samt økt rekruttering til golfen i vår region. I den anledning ble Surnadal Sparebank Open arrangert for første gang denne helga med to turneringsdager. Det startet i Surnadal golfpark på lørdag, før turneringen ble avsluttet på golfbanen i Seivika i Kristiansund på søndag.

Følgende vinnere ble kåret.

Damer 0 - 36                           Herrer 0 - 18,9                        Herrer 19 - 36

Stableford Lørdag                  Kari Lise Kongshaug 38          Lars Daniel Garshol 40          Lars Mork 41

Stableford Søndag                Randi Kvarsvik 35                    Eiliv Solheim 34                    Jan Erik Waagan 34

Stableford TOTALT               Kari Lise Kongshaug 64           Eiliv Solheim 63                    Vidar Johnsen 71

Beste Brutto  TOTALT.       Damer -  Kari Lise Kongshaug 184                    Herrer - Eiliv Solheim 165

Hovedsponsoren stilte med 5.000 kroner i pengepremier, i tillegg til en rekke effekter fra banken. – Vi ønsker å skape et tettere bånd mellom golfklubbene og nordmøringene generelt, sier banksjef Allan Troelsen, som selv var med som spiller. Begge golfklubbene håper at dette arrangementet kan være med på å øke interessen for golfsporten. – Dette er en idrett som er sunn og god. Her kan hele familien delta, både barn og eldre. Dessuten treffer man mange, det er en sosial sport, sier Troelsen. Han avsluttet premieseremonien med å takke alle som hadde stilt på dugnad i forbindelse med turneringen.

Se link til reportasje i Tidens Krav https://www.tk.no/sporten/kristiansund/surnadal/til-topps-i-golfturnering/s/5-51-523658

Resultater i Golfbox https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1044&#/competition/1664353/results

Surnadal sparebank
Norengros
dnb
Engdahl Assuranse
Neas
Vestbase
Grand hotell

Informasjon

GRASROTANDELEN: Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 880540602 til 2020 og du gir din grasrotandel til Kristiansund og Omegn Golfklubb. Tjenesten er helt GRATIS!!

Siste aktueltsaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ønsker du å melde deg av, klikk her.
Din påmelding er sendt!