TEXAS SCRAMBLE - TIRSDAG 26. JUNI

Tirsdag 26 juni kl. 17 spiller vi TEXAS SCRAMBLE (uhøytidelig).

Meld deg på i Golfboks eller på telefon 92686084 innen mandag 25 kl 12 . Ingen startkontingent eller premier, bare en hyggelig dag på banen.
Møt opp for å bli kjent med klubbens medlemmer i en uformell runde på banen.
Er du ny i klubben er dette en fin måte å bli kjent på, er du en av veteranene er det på tide å møte de nye.

Hvert lag består av to Spillere. Et lag kan bestå av begge kjønn. Turneringskomiteen vil sette sammen lag.
Alle spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige baller plukkes opp. Valgt ball markeres og deretter plasserer spillerne i valgfri rekkefølge innen en scorekort-lengde fra den markerte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie.
Spillerekkefølge: Det er laget som har honøren og de velger selv hvem som skal slå først.
Utslag: Hver spiller skal ha MINST 3 tellende utslag.
Handicap: Spillernes handicap legges sammen og deles på 2. Ingen HCP reduksjon

Surnadal sparebank
Norengros
dnb
Engdahl Assuranse
Neas
Vestbase
Grand hotell

Informasjon

GRASROTANDELEN: Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 880540602 til 2020 og du gir din grasrotandel til Kristiansund og Omegn Golfklubb. Tjenesten er helt GRATIS!!

Siste aktueltsaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ønsker du å melde deg av, klikk her.
Din påmelding er sendt!