Organisasjonsplan

Styret har utarbeidet et forslag til Organisajonsplan for Kristiansund og Omegn Golfklubb.

Hovedhensikten er å sikre at samtlige komiteer har en link inn i styret.

Forslaget blir lagt fram for Årsmøtet i Februar 2016, men styret tar gjerne mot innspill på dette under veis.

FORSLAG TIL ORGANISASJONSPLAN LIGGER HER.

Når Organisasjonplan er på plass vil det bli utarbeidet en Strategiplan for klubben og de ulike komiteene.. Denne planen skal beskrive hvordan vi ønsker å utvikle klubben. Ønsker for anlegg, treningsområder, aktiviteter, medlemmer og turneringer må kartlegges og settes i system og prioriteres. Dette for å sikre at det er økonomi til samtlige tiltak.

Surnadal sparebank
Norengros
dnb
Engdahl Assuranse
Neas
Vestbase
Grand hotell

Informasjon

GRASROTANDELEN: Send en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 880540602 til 2020 og du gir din grasrotandel til Kristiansund og Omegn Golfklubb. Tjenesten er helt GRATIS!!

Siste aktueltsaker

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Ønsker du å melde deg av, klikk her.
Din påmelding er sendt!