Årsmøte - Kristiansund og Omegn Golfklubb - Utsatt

Styret beklager å informere om at årsmøte i Kristiansund og omegn Golfklubb utsettes på grunn av nasjonale restriksjoner i forbindelse med pandemien.

Vi vil komme tilbake med ny dato for årsmøte senere.

Sakslisten for årsmøte, og valgkomiteens forslag, vil fortsatt være gjeldende, og møtet er utsatt - ikke avlyst. Hvis det er noen som har andre forslag som årsmøtet skal ta stilling til ber vi om at disse sendes inn skriftlig til styret så raskt som mulig slik at disse kommer inn på sakslista til årsmøtet. Ett alternativ som kan bli aktuelt er å arrangere skriftlig årsmøte. Da vil saker og valg avgjøres skriftlig ved at medlemmer sender inn sine stemmer på epost. Dette kan bli et alternativ dersom det blir vanskelig å gjennomføre årsmøte på vanlig måte.

Styret og komiteer som er valgt på årsmøte i 2020 skal fortsette å fungere inntil nytt årsmøte er avholdt.

Det er spesielt viktig at forberedelse til sesongen 2021 går sin gang.

for Styret i Kristiansund og Omegn Golfklubb

Vidar Johnsen