Klubbmestere 2016

Referat fra klubbmesterskapet i golf 2016 i Kristiansund Golfklubb.

Turneringen ble spilt over to dager på golfbanen i Seivika ,med en 18-hullsrunde lørdag 27 august og en ny 18-hullsrunde søndag 28 august.Turneringen ble spilt uten handicap,dvs at den spilleren som brukte færrest slag på alle 36 hull ble klubbmester.

Lørdagsrunden ble en kald og våt affære for de 36 deltakerne,med mye regn og vind under spillet.

På søndag viste derimot værgudene seg fra sin beste side igjen,med sol og nesten 20 + grader.

Det ble konkurrert i en dameklasse og en herreklasse. De spillerne som behersket de noe skiftende værforholdene best,var :

I dameklassen : nr 1 og klubbmester  Kari Lise Kongshaug med totalt 188 slag.

Nummer 2 ble Anna. Rita Hole med 196 slag,og nummer 3 ble Astrid Mikaelsen med 216 slag

I herreklassen var det Eiliv Solheim som stakk av med seieren på 169 slag totalt-

Nummer 2 ble Henrik Sivertsen med 173 slag, og nummer 3 ble Bersvein Skomsøy med 180 slag.

For Kristiansund og omegn golfklubb