Kristiansund og Omegn Golfklubb - Sommerjobb på golfbanen

Hei i sommerværet!

Sommerjobb

Golfklubben har inngått avtale med to ivrige ungdommer Emil og Henning, som skal jobbe på

banen fra mandag 22. juni, og ut august. Vi gir dermed disse personene arbeidstrening i samarbeid med NAV.

Vi oppfordrer alle til å behandle dem på beste måte, og vise at Golfklubben er et bra sted å være.

Husk å vis hensyn hvis dere møter dem på banen når dere spiller. Vi må sørge for at det ikke oppstår farlige situasjoner.

Torbjørn og Dag har sagt seg villige til å være arbeidsledere for de to neste ukene uke 26 og 27.

Vi trenger arbeidsledere for følgende uker:

• Uke 28, 6-10 juli
  • Uke 29, 13-17 juli
  • Uke 30, 20-24 juli
  • Uke 31, 27-31 juli
  • Uke 32, 3-7 august
  • Uke 33, 10-14 august
  • Uke 34, 17-21 august
  • Uke 35, 24-28 august

Arbeidstid er ca. 09:30 - 14:30 tilpasset bussruter til Seivika.

Arbeidsoppgaver for arbeidslederne er å sørge for at Emil og Henning har arbeidsoppgaver på banen, sjekke at de overholder avtalt arbeidstid, og å være behjelpelig dersom det er noe utstyr eller opplæring de trenger for å utføre arbeidet på en god og trygg måte.

Dette vil selvsagt registreres som dugnadsarbeid for arbeidslederne. To personer kan også gå sammen om å følge opp en uke hvis det er ønskelig.

Send svar på epost hvis du kan ta oppfølgingen en uke, så lever ugresset farlig.

Golfbutikk

Snart kan du kjøpe golfutstyr enten i butikken i klubbhuset, eller ved å sende epost til

Avtale dokument

KogkShop@kristiansund-golfklubb.no