Midt Norsk Mesterskap 2019

Midt Norsk Mesterskap 2019 ble avholt 08. – 11. August 2019, og ble spilt på banene: Stjørdal – Byneset – Stiklestad – Trondheim/Sommerrsetra.

Det ble spilt i tre klasser.

Deltagere fra Kristiansund Golfklubb var :

Rune Lønnum ( klasse B ), Kari Lise Kongshaug ( klasse B ), Anna Rita Hole ( klasse C ) og Gunnar Hole ( klasse C).

Totalt ca 50 deltagere.

Startet kl 17:00 på Torsdag i Stjørdal og kl. 17:00 på Byneset dagen etter ( avslittet ca kl. 21:30 ).

Deretter bar det til Stiklestad med start kl 10:00 på Lørdag, og videre til Trondheim / Sommersetra med start kl 10:00.

Det ble kåret klassevinnere for hver dag, sammt vinnere sammenlagt over alle fire dagene.

Gode prestasjoner og med følgende resultater.

Anna Rita Hole:          Klassevinner i klasse C på Stiklestad – og 2. plass i klassen sammenlagt etter fire dager.

Rune Lønnum:           Klassevinner i klasse B på Byneset. – og 7. plass i klassen sammenlagt etter 4 dager.

Kari Lise Kongshaug: 4. plass sammenlagt i klasse B, etter 4 dager.

Gratulerer med gode prestasjoner.