Minneord Lollo

• Født: 25. august 1935
  • Død: 26. mars 2021

Minneord.

Kristiansund og Omegn Golfklubb har mistet en bauta. Lorentz Andreas Lossius, vår alles Lollo, døde den 26. mars 2021. Det siste året, hvor han var syk, fikk vi merke savnet av den ivrige, vitale, ungdommelige karen som alltid var klar til innsats for klubben i sitt hjerte. Et lunt smil lå alltid på lur, og mang en sms fløy gjennom eteren mellom ham og alle hans golfvenner. Håpet var at han skulle bli frisk og komme tilbake igjen, men slik gikk det ikke. Planen var at han skulle hedres med æresmedlemskap i KOGK. "Det rakk vi ikke mens du levde Lollo, men æresmedlemskapet får bli Post mortem og står der til evig tid. Som Karin sa i begravelsen så tror vi at du er med oss og setter pris på dette."

Lollo var med å stifte klubben 16. mai 1991, og i de 30 årene som har gått arbeidet han utrettelig gjennom alle faser, fra treningsbanen på Dale til det flotte anlegget vi har i Seivika i dag. Både Karin og Lollo har vært flotte ambassadører for klubben og golfaktiviteten i byen vår. Her blir det meste drevet på dugnad og mandagskveldene var synonymt med dugnadsarbeid, kos og kaffe med bajasbrød fra Sevaldsens bakeri. Ikke mange dugnadskvelder uten Lollo. Som leder i banekomiteen var han med på å utvikle og forbedre banen til det smykket som ligger der i dag. Han jobbet iherdig med økonomien i klubben, var selv sponsor og inspirerte familiemedlemmer til å legge ned stor innsats.

Skal man minnes Lollo, så kommer man ikke utenom konkurransemannen. En ivrig turneringsspiller, likte best å vinne og det gjorde han ofte, men var også entusiastisk og glad på andres vegne når seieren gikk til en golfkamerat. Han hadde en egen evne til å huske hvert et slag gjennom en turnering, og da fikk vi vite hva som gikk galt og hvorfor og også hva som satt som et skudd. Vi savner alt dette og vi savner Lollo.

Et æresmedlemskap henger høyt.
Takker for alt du har gjort for klubben, og når vi avholder neste årsmøte håper vi å vedta dette.

Vi lyser fred over Lollo`s minne.

West elektro
Fosna stein