Nettmøte med Norges Golfforbund

Kristiansund og Omegn Golfklubb har deltatt på nettmøte med Norges Golfforbund 31. mars 2020 vedrørende stenging av baner over hele Norge. Forbundet takker alle klubber som lojalt følger forbudet, og sier at de har en positiv dialog med våre helsemyndigheter for å få til en åpning av baner med restriksjoner. De har forhåpninger om å få til dette, og sier at de jobber 100% med all kapasitet for å få til dette. Forbundet har utarbeidet retningslinjer som foreslås for helsemyndighetene, og målet er å få til en nasjonal ordning for alle golfbaner i landet. Stemningen blant klubbene er svært positiv til dette initiativet fra forbundet, og de fleste klubbene stiller seg bak dette. Vi kommer tilbake så snart vi har mer informasjon om hva dette betyr for oss i Kristiansund og Omegn Golfklubb.

Vidar Johnsen

Styreleder KOGK