NSG Masters landsfinale

Medlemer fra Kristiansund golfklubb tok for seg av premiebordet under NSG Masters Landsfinale

1.Eiliv Solheim, 3.Bersvein Skomsøy i kl 4.   2.Ole Kårvåg i kl 5.  1.Lars Mork, i kl 6.  1.Sirpa Skomsøy, 3.Oddny Mokkelbost i kl 9.

Veldig flotte resultater.  Under helgens avgjørende  2 dagers turnering gikk Bersvein på –10  60 runde første dag satte sjokk i gjengen,  og 70 runde dag 2 og vant kl 4.  Lars Mork +2 70-72 netto vant kl 6. Sirpa +3 70-73 vant kl 9.

I tilegg i klassene kom, kl 4. 8.Eiliv 73-77.  10.Leiv 67-85.   kl 5.  3.Ole 71-76.   6.Alf Welde 75-77.   kl 9.  3 Oddny Mokkelbost 72-80.     Banens par var 70.

Og helt til slutt stor gratulasjon til årets sammenlagtvinnere som i tillegg til pokal, heder og ære også fikk en solid reisegavesjekk fra Premium reiser til NSG Winter Tour på Mar Menor dit avreise er 25. Mars og påmelding  i Golfboks.

En flott helg med masse fine resultater, hvor Kristiansund golfklubb var ett hett tema på folkemunnen på Asker golfbane etter di gode resultatene.

Eiliv Solheim