Nytt fra trenings- og instruksjonskomiteen

Hei alle golfvenner i KOGK.

Vi i trenings og instruksjonskomiteen ønsker alle velkomne til trening. Komiteen består av Per Erik, Alfred og Andreas «Leder».

Vi ønsker at flest mulig vil delta på treningene i år og vi har et spennende opplegg som dere kan være med på.

Opplegget for i år vil bli tredelt, med trening på dag og kveld som felles trening og avtalt instruksjon (Protimer») for en til to spillere.

Nytt i år er at vi også vil ta i bruk simulatoren i instruksjon og trening.

«Protimer»

Vi vil prøve med et opplegg som vi kaller «Protimer», hvor det vil være mulig med trening alene eller med en makker, men ikke flere enn to spillere samtidig. Dette er ikke bundet til spesielle tidspunkter Dette vil koste kr 150,- per time, som går til klubben og avtales med en i komiteen. Baller inkludert.

Fellestreninger

Vi starter opp med første kveldstrening torsdag 24/5.

(De som vil starte tidligere kan ta kontakt med Alfred på tlf: 90129021)

Tidspunkter for kveldstreninger:

Tirsdager kl 12-14 med Alfred

Torsdager kl 12-14 med Alfred

Torsdager kl 18-20 med minst en av de andre som har trenerkurs i klubben som er Lars Daniel, Lars L og Kjell G.

Treningsavgift for hele sesongen er kr 400,- som går til klubben. Baller er inkludert i avgiften. Betales før man møter til første trening.

Opplegget for kveldstreningene vil være alternerende: Range, Pitching og putting.

Komiteens telefonnummer:

Alfred:                  901 29 021