Simulatoren

Lese Corona Regler her

Vi har vært nødt til å gjøre større oppgraderinger, og gå til innkjøp av nytt utstyr til golfsimulator. Dette inkluderer nye kamera, IR-målere og ny PC. Vi har fått bekreftet fra leverandører at dette skal fjerne de problemene som har vært. Simulatorkomiteen har gjort en enorm innsats nå for at alt skal være klart til vintersesongen. Vi håper det er mange som bruker simulatoren nå i vinter.

På grunn av situasjonen med Corona har vi skrevet retningslinjer som alle må følge for bruk av simulator. Retningslinjene ligger vedlagt. Det er ikke tillatt å oppholde seg i simulatorrom uten at man er registrert i systemet. Myndigheter krever at vi har oversikt over hvem som har vært i simulatorrommet.

Styret i Kristiansund og Omegn Golfklubb har besluttet å redusere prisene for golfsimulator sesongen 2020-2021. Samtidig utvides abonnementet til å gjelde fram til og med 30. september 2021. Hvis det er noen som allerede har betalt inn for mye i abonnement kan de enten la det stå som forskudd på kontingent for 2021, eller be om å få pengene tilbake.

Prisene for bruk av simulator er følgende:

Timepris ukedag fra 16:00 – 21:00 og helg 150,-

Timepris ukedag fra 21:00 – 16:00 100,-

Årsabonnement 3.000,-

Årsabonnement for hovedmedlem 2.500,-

Årsabonnement for ungdom 12-19 1.000,-

Årsabonnement for barn 0-11 i følge med foresatt 0,-

(Årsabonnement på simulator gjelder t.o.m. 30 sep. neste år.)

Vidar Johnsen

Styret i Kristiansund og Omegn Golfklubb, 24. november 2020