Søndag 13.juni arrangerer Molde Golfklubb Ryder Cup turnering.

Hei!

Søndag 13.juni arrangerer Molde Golfklubb Ryder Cup turnering.

Denne invitasjonen går ut til Rauma Golfklubb, Kristiansund Golfklubb, Tingvoll Golfklubb og Surnadal Golfklubb.

Sammen med oss i Molde Golfklubb skal vi sette sammen et lag som skal møte golfklubber fra Sunnmøre.

Her i Molde skal vi kjøre kvalifiseringsrunder for våre medlemmer gjennom utvalgte turneringer i mai og muligens helt i starten av juni. Kommer an på når banen åpnes.

Vi håper vi skal rekke 5 konkurranser til kvalifisering, blant annet vår åpningsturnering vårhullet søndag 09.mai. Nå setter muligens smittevernreglene en stopper for deltagelse på den turneringen for deres medlemmer. Men skulle dette endre seg er alle hjertelig velkommen til å delta.

De av deres medlemmer som er interessert i å bli med bes om å ta kontakt med klubbsekretær i Molde Golfklubb.

Laget skal bestå av 10 spillere + 2 reserve

Trond Sivertsen