SpareBank1 Nordmøre Open – Surnadal 28.8 og Kristiansund 29.8

Lørdag 28. og søndag 29. august arrangerer vi todagers turnering SpareBank1 Nordmøre Open i samarbeid med Kristiansund og Omegn GK og de to klubbenes felles hovedsponsor.

Dette er en fin anledning til å ta turen til hverandres golfbaner for å spille på «bortebane».   Og både klubbene og SpareBank1 Nordmøre håper selvfølgelig på godt oppmøte !!   Denne gang er det vår tur til å støtte banken – ved å melde oss på og bli med :-)

Du kan lese mer om de to fine golfbanene på klubbenes hjemmesider;
Surnadal Golfpark:          Hulloversikt (surnadal-golfklubb.no)
Kristiansund Golfpark:    Banen – Kristiansund og Omegn Golfklubb (kristiansund-golfklubb.no)

Begge banene er 9-hulls baner.
På Surnadal Golfpark er det doble utslag (med varierende avstand/vinkel til hullet) – slik at den spilles som 18-hulls bane.

Litt praktisk informasjon om turneringen SpareBank1 Nordmøre Open:

Det konkurreres i 4 forskjellige klasser – med premiering for hver spilledag og sammenlagt.
SpareBank1 Nordmøre sørger for flott premiering.

Turneringens første runde spilles på Surnadal Golfpark og fortsetter med andre spilledag på Kristiansund Golfpark søndag 29. august.

Klasseinndeling:         Damer, Herrer 1, Herrer 2 og VTG Mix.
Herreklassene deles over/under handicap 18.  VTG Mix er en felles klasse for spillere med klubbhandicap.

Spilleformen er netto slagspill med 100% handicap, men det konkurreres i tillegg om laveste bruttoscore.

Startkontingent kr 400 (som gjelder begge dager, og deles likt mellom klubbene)

Påmelding via Golfbox (Kristiansund og Omegn GK), innen 26. august.

SpareBank1 Nordmøre er hovedsponsor for både Surnadal Golfklubb og Kristiansund og Omegn Golfklubb – og banken ønsker å motivere til økt samarbeide mellom klubbene samt økt rekruttering til golfsporten i regionen.

Begge de to golfklubbene er svært glad for det store engasjementet fra vår hovedsponsor – både med økonomisk støtte, premiering og turneringsarrangement.    SpareBank1 Nordmøre er i tillegg generalsponsor for Molde GK.

West elektro
Fosna stein