Surnadal Sparebank Open

Surnadal Sparebank er hovedsponsor for både Surnadal Golfklubb og Kristiansund og omegn Golfklubb og ønsker å motivere til økt samarbeide mellom klubbene samt økt rekruttering til golfen i vår region. I den anledning ble Surnadal Sparebank Open arrangert for første gang denne helga med to turneringsdager. Det startet i Surnadal golfpark på lørdag, før turneringen ble avsluttet på golfbanen i Seivika i Kristiansund på søndag.

Følgende vinnere ble kåret.

Damer 0 - 36 Herrer 0 - 18,9 Herrer 19 - 36
Stableford Lørdag  Kari Lise Kongshaug 38  Lars Daniel Garshol 40 Lars Mork 41
Stableford Søndag  Randi Kvarsvik 35 Eiliv Solheim 34 Jan Erik Waagan 34
Stableford TOTALT Kari Lise Kongshaug 64 Eiliv Solheim 63  Vidar Johnsen 71
Beste Brutto  TOTALT Damer -  Kari Lise Kongshaug 184  Herrer - Eiliv Solheim 165

Hovedsponsoren stilte med 5.000 kroner i pengepremier, i tillegg til en rekke effekter fra banken. – Vi ønsker å skape et tettere bånd mellom golfklubbene og nordmøringene generelt, sier banksjef Allan Troelsen, som selv var med som spiller. Begge golfklubbene håper at dette arrangementet kan være med på å øke interessen for golfsporten. – Dette er en idrett som er sunn og god. Her kan hele familien delta, både barn og eldre. Dessuten treffer man mange, det er en sosial sport, sier Troelsen. Han avsluttet premieseremonien med å takke alle som hadde stilt på dugnad i forbindelse med turneringen.

Se link til reportasje i Tidens Krav https://www.tk.no/sporten/kristiansund/surnadal/til-topps-i-golfturnering/s/5-51-523658

Resultater i Golfbox https://www.golfbox.no/portal/golf_info/gbtourframe.asp?selected={CC74A204-A100-4547-9A48-63BF5E02C2D2}&language=1044&#/competition/1664353/results

Molde golfklubb, Rauma golfklubb, Surnadal golfklubb og Tingvoll