Avtale for utleie av KOGK Klubbhus

Regler for leie av KOGK klubbhus

Til konfirmasjonsselskap utleies lokalene kun for en dag, ikke hel helg, for å gi tilgang til flere leietakere. Ved konfirmasjons-selskap hvor lokalene også er utleid påfølgende dag, må lokalene være ferdig ryddet, vasket og klargjort for nye leietakere senest kl. 19:00 på utleiedagen.

For konfirmasjonsselskap, barnedåp o.l. (dagleie med tilgang til klargjøring / pynting kvelden før) benyttes leiesats for "Kveld og natt, helg".

Depositum Kr.1000,- betales inn etter avtale og er en bekreftelse på reservasjonen.

Start av leieforhold:
- Avtale gjennomgås og signeres
- Gjennomgang av Inventarliste
- Instruks for oppvaskmaskin gjennomgås

Praktiske ordensregler ved leie:
- Gulvene ryddes
- Alle kopper og kar skal vaskes og settes på plass (vaskeinstruks for oppvaskmaskin følges)
- Bordene og kjønnenbenkene skal vaskes
- Stoler settes opp på bord
- Toaletter forlates i "anstendig stand". Ekstraordinær vask blir belastet med kr. 1000,-
- Søppel bæres ut og legges i søppeldunk (utføres umiddelbart når arr. avsluttes)
- Overskudd av mat fjernes eller settes på kjøling (utføres umiddelbart når arr. avsluttes)