Klubb

Kristiansund og Omegn Golfklubb - KOGK ble stiftet i mai 1991. Klubbens drøyt 300 medlemmer disponerer en utfordrende og koselig 9 hulls bane og drivingrange i Seivika, 6517 Omsa - like utenfor Kristiansund sentrum.

Telefon:  954 90720  -  E-post: kristiansund.golf@gmail.com

Organisasjonsnummer: 880540602 - Konto nr.: 4040.14.43977

Organisasjonsplan

Styret har utarbeidet et forslag til Organisajonsplan for Kristiansund og Omegn Golfklubb.

Hovedhensikten er å sikre at samtlige komiteer har en link inn i styret.

Forslaget blir lagt fram for Årsmøtet i Februar 2018, men styret tar gjerne mot innspill på dette under veis.

FORSLAG TIL ORGANISASJONSPLAN LIGGER HER.

Når Organisasjonplan er på plass vil det bli utarbeidet en Strategiplan for klubben og de ulike komiteene.. Denne planen skal beskrive hvordan vi ønsker å utvikle klubben. Ønsker for anlegg, treningsområder, aktiviteter, medlemmer og turneringer må kartlegges og settes i system og prioriteres. Dette for å sikre at det er økonomi til samtlige tiltak.

West elektro
Fosna stein