Golfkortet

Golfkortet skal brukes av alle medlemmer i norske golfklubber og er deres ID i golfmiljøet. Informasjonen som ligger i golfkortet brukes til å identifisere spilleren. Det ligger ingen handicapinformasjon i selve kortet. Dette blir hentet frem fra sentraldatabasen når spilleren logger seg på personlig profil eller golfbox.

Det er viktig at dere tar godt vare på kortet. Det er ingen kode som kreves ved bruk, så hvis dere skulle være uheldig å miste det må klubben kontaktes slik at kortet kan sperres for bruk av uvedkommende.

Ved evt. manglende kontingentinnbetaling suspenderes tilgang til golfbox og kortet sperres.

Hver klubb vil ha en terminal hvor golfkortet kan brukes til å logge seg på golfbox:

• Kortet trekkes når spilleren ankommer golfbanen for spill. Spilleren kan her registrere seg for spill og bestemme om runden skal være handicaptellende.
  • På golfbanen når spilleren logger seg på via en touchskjerm, brukes golfkortet til pålogging. Ved pålogging via en ekstern pc, bruker spilleren brukernavn og passord. Passord og brukernavn fås ved å kontakte klubben.

I Golfbox kan du:

• Registrere starttider
  • Melde deg på turneringer
  • Regulere ditt handicap (automatisk i turneringer, ved inntasting av resultater etter selskapsrunder)

Hos Norges Golfforbund kan du lese mer om hvordan det nye golfkortet virker.

Molde golfklubb, Rauma golfklubb, Surnadal golfklubb og Tingvoll